Підписатися на RSS

Дистанційні ресурси для навчання

Дистанційні ресурси для навчання:

1. Всеукраїнський онлайн розклад>>>

Детальніше>>>

2. Матеріали та телеуроки, що розміщені на сайті Департаменту освіти і науки в розділі «Дистанційне навчання» (https://don.kyivcity.gov.ua/content/dystanciyne-navchannya-resursy.html).

3.Освітня ініціатива для учнів початкової та середньої школи України: від школи Базис (https://vb.me/school_info) разом з Viber-спільнотою Школа.інфо

4. Онлайн-навчання для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять в Zооm: від Академії Сучасної Освіти А+ (https://aplus.ua/).

5. Дистанційна школа 5-11 класи: від JAMM School (https://jammschool.com.ua/)

6. Доступ до річних матеріалів 1-11 класів безкоштовно: від дистанційної школи «Центр освіти «Оптіма» (https://optima.school/free-education). Потрібно зареєструватися, вказати свою електронну пошту, і на неї приходить посилання та пароль для входу.

7. Участь у живих уроках, навчальні матеріали за весь рік, додаткові активності для діток від ThinkGlobal. Слідкуйте за розкладом (https://www.facebook.com/ThinkGlobalUA).

8. Екстернат-платформу ALTERRA ONLINE EXTERNAT (https://www.facebook.com/alterraschool1) дає доступ до матеріалів та тестів.

9. Безкоштовні щоденні зустрічі онлайн з дітьми від 6 років: танці, ігри, англійська, перегляд фільмів та інше. Розклад оновлюється кожного дня на сторінці і Telegram-каналі @OkStudy127

10. Безкоштовна серія онлайн майстер-класів (https://od.itstep.org/) і тематичних зустрічей для дітей 7-14 років: безпека в інтернеті, створення та перші кроки для заробітку на NFT, розробка ігор за допомогою Construct.

11. Безкоштовна реєстрація на онлайн уроки і регулярні щоденні зустрічі дітей з психологом від наукового ліцею Клима Чурюмова (https://bit.ly/3hCf6dm).

12. Вільний доступ до повного пакету "Слухач" (1-11 класи) для самонавчання – повна шкільна програма від Центру Дистанційної Освіти "Джерело" (https://cdo.org.ua/reg/).

13. Уроки в запису та онлайн. Тут (https://bit.ly/3sFkZg5) можна зареєструватися, а тут (https://www.eduforsafety.com.ua/) знайти уроки українською, англійською та російською мовами. Проєкт School Navigator.

14. Пізнавальні онлайн-зустрічі від ГО "Смарт Освіта" для дітей та підлітків. Щодня оновлений розклад (https://nus.org.ua/). Заповніть анкету (https://bit.ly/34aOXzh), щоб приєднатися.

НАГАДУЄМО, що ми проводимо дистанційно-предметне консультування учнів педагогами закладу освіти та здійснюємо постійно психолого-педагогічну підтримку, консультації психологів (групові та індивідуальні за запитом батьків).

Мирного неба нам!!!

Кiлькiсть переглядiв: 92